POUCH-URILE CU NICOTINĂ SUNT DECOPERITE DIN CE MAI MULT DE OAMENII CARE FUMEAZĂ

POUCH-URILE CU NICOTINĂ SUNT DECOPERITE DIN CE MAI MULT DE OAMENII CARE FUMEAZĂ

 

Îți amintești când ai auzit prima dată despre pouch-urile cu nicotină? Poate a fost un prieten care ți-a spus despre asta, sau ai citit despre asta pe internet. Oricum ai aflat despre alternativa fara fum si fara tutun la nicotina, nu esti singur. Un sondaj recent realizat de pouches.eu arată că mai mulți oameni decât oricând știu despre pungile cu nicotină și mulți dintre ei sunt fumători.

DE CE ACEST SONDAJ?
Am vrut să aflăm atitudinile oamenilor față de alternativele fără tutun la fumat. Înainte de studiul nostru, existau foarte puține informații cu privire la interesul și conștientizarea pungilor cu nicotină. Prin urmare, am analizat vânzările și consumul și le-am pus fumătorilor următoarele întrebări:

Ați auzit de pungi cu nicotină fără tutun?
Le-ați încercat deja?
Ți-ar plăcea să le încerci câteva luni?
CARE A FOST SCOPUL ACESTEI CERCETĂRI?
Scopul studiului a fost de a vedea dacă există o asociere între cei care au încercat să renunțe la fumat, cei care au folosit produse din tutun fără fum și cei care au încercat pungi cu nicotină.

 

CINE A PARTICIPAT LA SONDAJ?
Majoritatea participanților au fost bărbați, cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani. Aceștia nu aveau niciun plan să renunțe la fumat. Unii încercaseră deja vape sau țigări electronice, alții pungi fără tutun. Sondajul a presupus că participanții care nu auziseră niciodată de pungi cu nicotină probabil că nici nu le-au folosit niciodată.

CARE SUNT REZULTATELE SONDAJULUI?
Aproximativ 7% dintre fumătorii chestionați pentru acest studiu au încercat vreodată pungi cu nicotină fără tutun. Cei care au încercat să renunțe la fumat în trecut, prin medicamente, consiliere sau alte programe de renunțare, au avut mai multe șanse să fi folosit vreodată pungi. Foștii utilizatori de produse din tutun fără fum - cum ar fi guma, dip, snuff umed sau snus - erau, de asemenea, mai predispuși să folosească pungi cu nicotină.

17,6% dintre fumători au spus că ar dori să încerce pungi cu nicotină în următoarele șase luni. Doar 7,1% au spus același lucru despre produsele din tutun fără fum, cum ar fi dips-urile sau guma de mestecat.

Participanții care au încercat înainte pungi cu nicotină, și-au exprimat interesul să renunțe la fumat în următoarele șase luni și care au încercat, de asemenea, să se lase de fumat înainte au fost mult mai interesați să folosească din nou pungi cu nicotină.

Concluzie:

Piața pungilor cu nicotină este în creștere și tot mai mulți fumători tineri doresc să încerce pungile cu nicotină. Este foarte probabil că vom observa o tendință ascendentă continuă în rândul fumătorilor și, eventual, al altor consumatori de tutun.

Back to blog